ΠΙΤΑ

Καρπουζόπιτα!

     ΥΛΙΚΑ

  • 1 κιλό καρπούζι καθαρισμένο από τα σπόρια
  • 2 1/2 φλυτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 φλυτζάνι ζάχαρη
  • κανέλα
  • σισάμι
  • λίγο μέλι (προαιρετικά)
  • ελαιόλαδο

   ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ    

  1. Καθαρίζουμε το καρπούζι (μόνο το κόκκινο μέρος) και αφαιρούμε τα σπόρια.
  2. Πολτοποιούμε με το χέρι τα κομμάτια του καρπουζιού σε ένα μεγάλο μπωλ. Προσθέτουμε το αλεύρι και την ζάχαρη και ανακατεύουμε.
  3. Λαδώνουμε το μεγαλύτερο ταψί του φούρνου μας και πασπαλίζουμε με λίγο σισάμι και κανέλλα.
  4. Ρίχνουμε το μίγμα καρπουζιού στο ταψί.
  5. Πασπαλίζουμε από πάνω με λίγο σισάμι, κανέλλα και λίγο λάδι.
  6. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα περίπου έως ότου ροδίσει η επιφάνεια.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s