ΓΛΥΚΟ

Μπισκότα κανέλας και φυστικοβούτυρου χωρίς γλουτένη.

ΥΛΙΚΑ:
  • 200 γρ. καστανή ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 2 κ.γ. κανέλα
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 350 γρ. φυστικοβούτυρο
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μπισκότα κανέλας και φυστικοβούτυρου χωρίς γλουτένη.

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 170 βαθμους.
  2. Σε έναν κάδο του μίξερ με το σύρμα αφρατεύουμε τα αυγά και τη ζάχαρη.
  3. Προσθέτουμε την κανέλα, το αλάτι και τη βανίλια.
  4. Αφαιρούμε απο το κάδο του μίξερ και με τη βοήθεια μιας μαρίζ ομογενοποιούμε το φυστικοβούτυρο με το υπόλοιπο μείγμα.
  5. Σε ένα ίσιο ταψάκι με λαδόκολλα απλώνουμε μια κουταλιά γεμάτη από το μείγμα μας. Προσέχουμε να αφήνουμε απόσταση μεταξύ τους γιατί όσο ψήνονται θα απλώσουν λίγο.
  6. Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν λίγο και σερβίρουμε.

ΠΗΓΗ:http://akispetretzikis.com/el/recipes

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s